Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική σελίδα των προϊόντων της Καρδίτσας.

Η συνεργασία μας με δραστήριους παραγωγούς του τόπου μας, οι οποίοι σέβονται την παράδοση , αλλά αγαπούν και την καινοτομία, έβαλε τις βάσεις, ώστε να γεννηθεί ένας χώρος με έμφαση στα προϊόντα τοπικού χαρακτήρα.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι, να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να επιλέξουν και να προμηθευτούν ό,τι καλύτερο παράγει για τη διατροφή η πλούσια καρδιτσιώτικη γη.

Oλοκληρώσαμε ένα όνειρο που γεννήθηκε το 2008 και έγινε πράξη ως φυσικό κατάστημα το 2016.

Εδώ στο κατάστημά μας, καθημερινά, συγκεντρώνουμε τον πλούτο των παραγωγών, των πρωταγωνιστών του αγροδιατροφικού κλάδου, που έχει το άρωμα των βουνών και του κάμπου της όμορφης Θεσσαλίας.

Όπως γνωρίζουμε, στη ζωή τίποτε δεν μας χαρίζεται. Χρειάζεται διαρκής, δημιουργικός αγώνας για την απόκτηση και την προβολή του άριστου. Ιδιαίτερη προσπάθεια καταβάλλουμε, ως επιχείρηση, για την επιλογή  ποιοτικών προϊόντων στηρίζοντας ταυτόχρονα μικρούς παραγωγούς…

Σε πείσμα των καιρών και με τη συνεργασία καλών φίλων καταφέραμε να ολοκληρώσουμε και να λειτουργήσουμε έναν όμορφο χώρο, που στα ράφια του φιλοξενεί προϊόντα όχι μόνο από το Νομό Καρδίτσας … αλλά και απ’ όλη την Ελλάδα.

Με την επιλογή σας στηρίζουμε το τόπο μας και την Ελλάδα, φυσικά!